Kort & klassisk – Planetene

Kort & klassisk – Planetene

Grieghallen

Kjøp billett

onsdag 27. november kl. 19.30

Abonnementssalget er åpnet. Øvrig billettsalg starter mandag 17. juni kl. 10.00

 

Kort & klassisk er vårt tilbud til deg som har lyst til å bli bedre kjent med den klassiske musikken, eller som har en time til overs en onsdagskveld. Dirigenten gir en introduksjon før vi får høre kveldens verk.

Denne gangen skal vi bli kjent med Gustav Holsts populære Planetene fra 1914. Planetene er i seg selv merkelig nok ikke tema her. Det dreier seg er om astrologi, ikke astronomi, og det handler om planetenes egenskaper, fra krigens budbringer Mars via fredens budbringer Venus til mystikeren Neptun.

Orkesteret har spilt inn Planetene med tidligere sjefdirigent Andrew Litton, og verket kan oppleves på Bergenphilive.no.

Varm opp til konserten på Bergenphilive:
Gustav Holst: Planetene