Verdens største babysang

Verdens største babysang

Grieghallen, foajeen

Musikalsk tran for kropp og følelser.

Kultur er et enestående verktøy i utviklingen av individ og samfunn, og babysang er noe av det sterkeste og vakreste. Babysangen styrker barnets utvikling, og legger til rette for sterke bånd mellom barn og forelder i åpne og inkluderende fellesskap.

Prosjektet ledes av Eirik Breivik Minde. Han er jazzpianist og tidligere barne- og ungdomskantor i Nykirken, og har drevet med kultur for barn hele livet. Opplegget har han utviklet i samarbeid med Åslaug Melø, trosopplæringsansvarlig i Bergen domkirke menighet.

Vi inviterer til en halvtimes kulturell boble i Grieghallens foajé!

SLIK FOREGÅR DET:
Verdens største babysang-session er for én forelder, med baby på opptil 12-14 mnd. Dere blir fordelt på inntil 10 ringer med 20 babyer i hver.

Hver ring har en sangleder og en musiker. Alle ringene følger et felles program som varer i ca 30 min. Programmet består av enkle barnesanger og regler, noe du helt sikkert kan fra før, noe nytt som er lett å følge.

Vi begynner på gulvet med fokus på blikk, stemme og enkle bevegelser. Videre i programmet blir det større bevegelser og vandring i rommet. Etterhvert vender vi tilbake til gulvet og avslutter nært og rolig.

Alle sanger og bevegelser ledes av trygge og inkluderende sangledere med erfaring fra babysang. De musikalske rammene ivaretas av musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester. Arrangementene er laget for å være tydelige og enkle å følge, samtidig som de gir deltagerne et spennende musikalsk møte med orkesterets instrumenter.

Arrangeres i samarbeid med Bergen kirkeautunnale. Prosjektet er åpent for alle, uavhengig av religiøs tilhørighet eller overbevisning.