Familiekonsert

Musikalske julekort

Grieghallen

Konserten varer i cirka en time og passer for alle over fem år. Det er ingen pause.
Det blir musikk, kafé og juleverksted i foajeen før konserten (se under). Dørene åpner kl. 10.00 for de som skal på konsert kl. 11.30 og kl 12.45 for de som skal på konsert kl. 14.00. 

 

KJØP FAMILIEABONNEMENT
Kjøp abonnement i vår familieserie og få billetter til rabattert pris og faste plasser i salen!
Les mer her

Sesongens andre familiekonsert er viet julen med den stemningsfulle tegnefilmen Snømannen som et av høydepunktene. Vi lover god julestemning med Bergen Filharmoniske Orkester, unge sangere og dansere, kjente klassikere og kjære julesanger.

For mange blir det ikke skikkelig jul uten filmklassikeren Hjemme alene, så vi starter rett og slett konserten med musikk derfra - kjenningsmelodien fra filmen, "Somewhere in My Memory", og "Star of Betlehem", begge skrevet av den uforlignelige John Williams.

Vi får også høre og se utdrag fra Peter Tsjaikovskijs ballett Nøtteknekkeren. Sammen med orkesteret byr danserne fra Bergen kulturskole både på sjokolade, kaffe og te.

Høydepunktet for mange er den eventyrlige tegnefilmen Snømannen av Howard Blake, om snømannen som blir levende og gir en liten gutt en juleopplevelse han aldri vil glemme.

JULEVERKSTED FØR KONSERTEN
Kom i god tid og bli med på vårt koselige juleverksted i foajeen før konserten!

Musikk ved Askøy Unge Strykere.

KJØP FAMILIEABONNEMENT
Kjøp abonnement i vår familieserie og få billetter til rabattert pris og faste plasser i salen!
Les mer her