Familiekonsert

Musikalske julekort

Grieghallen

Konserten varer i cirka en time og passer for alle over fem år. Det er ingen pause.
Det blir musikk, kafé og juleverksted i foajeen før konserten (se under). Dørene åpner kl. 11.

Sesongens andre familiekonsert er viet julen med den stemningsfulle tegnefilmen Snømannen som et av høydepunktene. På scenen sitter Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester ledet av sin faste dirigent Kjell Seim. Vi lover god julestemning med Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester, unge sangere og dansere, kjente klassikere og kjære julesanger.

For mange blir det ikke skikkelig jul uten filmklassikeren Hjemme alene, så vi starter rett og slett konserten med musikk derfra - kjenningsmelodien fra filmen, "Somewhere in My Memory", og "Star of Betlehem", begge skrevet av den uforlignelige John Williams.

Vi får også høre og se utdrag fra Peter Tsjaikovskijs ballett Nøtteknekkeren. Sammen med orkesteret byr danserne fra Bergen kulturskole både på sjokolade, kaffe og te.

Høydepunktet for mange er den eventyrlige tegnefilmen Snømannen av Howard Blake, om snømannen som blir levende og gir en liten gutt en juleopplevelse han aldri vil glemme.

JULEVERKSTED FØR KONSERTEN

Kom i god tid og bli med på vårt koselige juleverksted i foajeen før konserten! Her blir det:

  • Musikk ved Regnbuen barne- og ungdomsorkester
  • Julelenkeverksted
  • Tegnekrok
  • Ansiktsmaling
  • Åpen kafé

 

TAKK

Takk til dansepedagog Marcello Raciti og sangpedagogene Ruth Nonseid, Olav Veierød, Mari Grue, Thea Meidell Sjule, Zsuzsa Zseni-Clausen og Janicke Damm Rusti som har øvd med koret fra Bergen kulturskole.