Trash – Recycled

Familiekonsert

Trash – Recycled

Grieghallen

Konserten varer ca. 1 time. Det er ingen pause.

Har du tenkt på at du kan lage musikk av søppelet ditt? Faktisk kan det være fullt av musikk og fantastiske lyder!

De to smågale søppelentusiastene og trommemagikerne i duoen TRASH – Mikkelsen & Hamilton – tar deg med på en helt spesiell musikalsk reise i konserten TRASH – RECYCLED. Ved å forene klassisk musikk, stomp, perkusjon og skuespill, har de laget en mektig og underholdende sjangerblanding som har gjort suksess i konsertsaler Europa rundt.

Trash
Hamilton & Mikkelsen er begge klassisk utdannede slagverkere som spiller på hverdagslige ting som søppel, bokser, sykler, plastrør og beholdere, alt brukt til å lage et musikalsk show med et intenst grep om publikum hele veien.

TRASH – RECYCLED tar deg med på en reise rundt i Trash-universet fylt med morsomme historier fortalt utelukkende gjennom musikk. Som publikum blir du trukket inn og aktivert gjennom musikken.

Du får høre musikk av Rossini, Sjostakovitsj, Brahms, Grieg og flere.