Harry Potter og mysteriekammeret™️ In Concert

Harry Potter og mysteriekammeret™️ In Concert

Grieghallen

Harry Potter og mysteriekammeret™️ In Concert med live musikk av Harmonien

Biler flyr, trær slår og monstre er på frifot i Harrys andre år på Galtvort™ høyere skole for hekseri og trolldom! På denne konserten får du se filmen Harry Potter og mysteriekammeret™ i HD på et gigantisk lerret mens Bergen Filharmoniske Orkester spiller John Williams’ uforglemmelige musikk. Gjenopplev hvert magiske øyeblikk mens musikken gir liv til en fortelling som har trollbundet verden.

Filmen vises i originalversjon, med engelsk tale og norsk tekst. I Norge har Harry Potter og mysteriekammeret™️ aldersgrense 9 år. Det betyr at filmen har adgang for barn ned til 6 år sammen med voksne.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.