Harry Potter og De vises stein™️ In Concert

Harry Potter og De vises stein™️ In Concert

Grieghallen

Torsdag og fredag: Konserten varer til 22:10

Lørdag: Konserten varer til 21:10.

Det er 25 minutters pause på alle tre dagene.

Harry Potter og De vises stein™️ In Concert med live musikk av Harmonien

Kom og se den første filmen i sagaen om Harry Potter™, mens hele Bergen Filharmoniske Orkester spiller John Williams’ uforglemmelige musikk som gir liv og stemning til den magiske verden vi kjenner så godt. Bli med inn på Galtvort™ høyere skole for hekseri og trolldom og møt Harry, Ronny, Hermine og alle de andre favorittkarakterene dine!

Filmen vises i originalversjon, med engelsk tale og norsk tekst. I Norge har Harry Potter og De vises stein™️ aldersgrense 9 år. Det betyr at filmen har adgang for barn ned til 6 år sammen med voksne.

WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR.