Sangskatten

Familiekonsert

Sangskatten

Grieghallen

 

Aktiviteter i foajeen fra kl. 12.30
Se mer informasjon under!

Kom og syng med Bergen Filharmoniske Orkester!

Sangskatten er en konsert proppfull av de gamle barnesangene som våre oldeforeldre og besteforeldre lærte og som fortsatt synges den dag i dag. 

«Alle fugler», «Blåmann», «Vi har en grevling i taket» og mange flere står på programmet. De er alle sprekt arrangert, akkompagnert av et sprudlende orkester og med mange sangglade barnekor fra Bergen på scenen og i salen!

Dette er konserten som sender deg syngende hjem, der du straks leter frem den gamle sangboka og planlegger familiekor. Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av vår alles sangskatt!

Sangskatten er et allsangkonsept skapt av Arktisk Filharmoni AS. Illustrasjoner av Elise Hammari.

AKTIVITETER I FOAJEEN FØR KONSERTEN

Fra kl. 12.30 er hele familien invitert til en oppdagelsesferd i Grieghallen! Vi har fylt foajeen med spennende aktiviteter som på ulike måter tar utgangspunkt i sangene som skal synges på konserten. Når du kommer vil du se et kart over alle stasjonene, og du kan besøke så mange eller få du vil.

Det blir fargelegging, lytteoppgaver, lydstasjoner, skulpturbygging og mye mer. Kl. 1300–1330 blir det også felles bevegelsesaktivitet i Spissen.

Prosjektet er ledet og utviklet av musikkpedagog Håkon Skjæret, perkusjonist Owen Weaver og dansepedagog Malin Nøss Vangsnes-Weaver.

Kafeen er selvfølgelig også åpen.

Velkommen skal dere være!

Foto: Trude Brun Wilhelmsen