Eventyrskogen

Familiekonsert

Eventyrskogen

Grieghallen

 

Forestillingen varer i ca. 30 minutter.

Kjøp billett

lørdag 4. februar kl. 14.00

2023-02-04 14:00:00 2023-02-04 17:00:00 Europe/Oslo Eventyrskogen Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Hva skjer med trær når de hugges ned?

Det lurer trærne i Eventyrskogen fælt på. Blir de en stol, en haug med planker eller noe så kjedelig som en vedkubbe? Eller får de drømmen sin oppfylt? Trærne i Eventyrskogen drømmer nemlig om noe helt spesielt; de drømmer om å bli til musikkinstrumenter! Kom på forestillingen Eventyrskogen og se om drømmen blir virkelighet.

Eventyrskogen er en musikalsk forestilling om trærne som drømmer om å bli til musikkinstrumenter. Historien følger skogens spennende forvandlinger gjennom årstidene, og hvordan treverk forvandles til instrumenter som spiller vakker musikk.

Dere som hører på skal få være med å lage bevegelser og lyder, så reiser vi på skogstur sammen!

Velkommen på konsert!