Ville Vibber!

Familiekonsert i Grieghallen

 

I timen før forestillingen blir det som vanlig kafé og aktiviteter i foajéen. Musikkterapistudenter fra Griegakademiet vil lede an i ulike leker og aktiviteter der musikken får styre rytme og humør. Og dersom det frister mer med bolle og blyant, vil det være mulig å tegne fritt eller fargelegge de fine illustrasjonene som hører til forestillingen.

Når du lytter til musikk, skjer det noe mystisk – og veldig kult!

Musikken frigjør noen ville vibber som sniker seg inn i øregangen din, kiler deg godt i hjernebarken og får hjernen din til å lyse opp som et juletre!

Og så begynner det skje ting i kroppen. Kanskje blir du full av energi, kanskje blir du slapp og daff? Kanskje begynner du å tenke på et sterkt minne? Kanskje blir du trist, kanskje glad?

Du lytter mye til musikk, og vet godt hvor mye rart musikk kan gjøre med kroppen din. Men… hvorfor er det egentlig sånn?

Ingeborg og Håkon inviterer til forskerstund i Grieghallen. Du får høre musikk fra klassiske verk, dataspill og filmens verden. Kom og bli med – vi skal kaste ville vibber på dere og se hva som skjer!

Forestillingen egner seg for alle fra 6 til 99. «Ville vibber» er en familieforestilling inspirert av forskningen og forfatterskapet til Stefan Kölsch, Geir Olve Skeie og Are Brean. 

Sitater fra forrige gang:

• «Interessant og gøy, de er veldig dyktige til å spille instrumenter.»
• «Publikum fikk bli med det var bra!»
• «Super gøy! Orkestre var superflink! Og det var gøy å lære noe også»
• «Det var veldig gøy og jeg likte det veldig.»
• «Vi kvapp, og fikk lyst til å danse!»
• «Jeg ble veldig glad siden de var så flinke.»

Alt ytret av barn mellom 10-12 år.