Snødronningen

Snødronningen

Grieghallen

Bergen Filharmoniske Orkester inviterer til et musikalsk eventyr basert på Snødronningen av H.C. Andersen.

Lille Kai og lille Gerda er bestevenner, og dagen lang leker de i den hemmelige hagen i takrennen. Der blomstrer rosene så deilig og fyller hagen med lukt av sommer. En dag kommer vinteren med virvlende snøkrystaller, bitende kulde og skinnende frost. Når snøen har lagt seg er Kai sporløst forsvunnet. Nå er det opp til Gerda å finne og redde bestevennen sin. Hun legger ut på en farlig reise som fører henne stadig lenger nord – mot nordlysets rike, der Snødronningen bor…

Bergen Filharmoniske Orkester inviterer med glede til et musikalsk eventyr basert på Snødronningen av H.C. Andersen. Sammen med forteller Ingeborg Ekeland vil vi ta dere med til en verden av snakkende kråker, skumle snøkrystaller, snille sommerhekser og oppfinnsomme bruksområder for tørket klippfisk. På reisen får du høre musikk av bl.a. Grieg, Ravel, Vivaldi, Tsjaikovskij og Prokofiev.

Hjertelig velkommen!

 

Konserten varer i ca. 1 time.

 

Kom og lek i timen før konserten!

Vi åpner Grieghallens foajé, og her blir det mye gøy! Kanskje har du lyst å få ansiktsmaling – å bli til en tiger, eller kanskje en sommerfugl? Eller frister det mer å stupe kråke og sveve over bakken? Våre venner i Cirkus Balance kommer og holder sirkusskole for modige små som har lyst å prøve seg! Her blir det turn og triks både på bakken og i luften.

Og du – om du heller har lyst å sitte og se på, så er kafeen åpen. På bordet ligger papir og fargeblyanter, så du kan slippe deg løs. Kanskje snøprinsessen kommer og vinker til deg?