Familieserien

Familieserien

Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Fire lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Kl. 13.00: Aktiviteter og kafé i foajeen. Kl. 14.00: Konsert

LYDREISEN
Lørdag 9. november

Velkommen til en litt annerledes familiekonsert! BIT20 Ensemble fyller 30 år i år, og de inviterer til stor bursdagsfest i hele Grieghallen. Vi i orkesteret har selvfølgelig lyst å være med og feire dem! Derfor har vi invitert Håkon Skjæret fra BIT20 Ensemble med på familiekonserten. Ingeborg fra orkesteret har planlagt kjempelenge, og har en veldig fin overraskelsespresang til Håkon. Håkon, derimot, har med sin egen bursdagssang og mange rare ideer Ingeborg aldri har hørt om! Sammen legger de to ut på en lydreise i tid og rom for å finne svar på alt de lurer på.

Det blir åpen dag i foajeene fra kl. 11.00 med verksteder for instrumentmakeri, komponering og dirigering, utstillinger av musikkmaskiner, lyttestasjoner og selvsagt kafé.

MUSIKALSKE JULEKORT
Lørdag 14. desember

Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen. Vi gjentar fjorårets suksess med to konserter.

SUSTAIN
Lørdag 25. januar

SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskets forhold til naturen. Bak forestillingen ligger et ønske om å sette fokus på klima og miljø og å åpne opp for kritisk tenkning og refleksjon. Menneskets overforbruk, forsøpling og utnyttelse av naturen problematiseres. Musikerne spiller på bossinstrumenter og vi omsluttes av boss. Stemningen preges av både harmoni og ubehag.

LYDO – MUSIKK MØTER PROGRAMMERING
Lørdag 18. april

Vi inviterer til et møte mellom klassisk musikk og programmering. Kanskje blir et kjent verk ‘omprogrammert’, og ønsker vi at et orkester spiller mekanisk som en datamaskin eller skal det spille med følelser og innlevelse? Etter en idé av Stavanger Symfoniorkester i samarbeid med Equinor Morgendagens Helter.

Serie med fire konserter lørdag ettermiddag.
Pris per person for hele serien er kr 400.
Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år.

Kjøp Familieserien i nettbutikken.