Slik kjøper du billetter

KJØP PÅ NETT

Når du kjøper billetter hos oss er første steg å velge billettype. Systemet finner potensielle ledige seter til deg. Merk at noen pristyper krever at du viser legitimasjon ved inngang. Vi minner om at smittevernstiltak gjør at setevalget i Griegsalen er noe begrenset for tiden.

«Logg inn» hvis du allerede er kunde. Hvis du ikke er kunde, kan du enkelt registrere deg som ny kunde, da trykker man på «Registrer ny profil» som står i gul skrift. Du kan nøye deg med å skrive inn kjøpsinformasjon, og vil til slutt tas videre til selve betalingen. Den gjøres med bankkort eller Vipps.

Under kjøpet vil du se at alternativet «E-billett» er huket av, og da får man biletten som en PDF-fil konstnadsfritt til en smart-telefon og på epost. Denne kan man printe ut eller vise fram på mobilen ved inngang til konserten, og en av Grieghallens vakter vil skanne billettens kode og ønske deg velkommen.

Bergen Filharmoniskes markedsavdeling kan nås via epost på marked@harmonien.no eller via telefon 55 21 62 28 (hverdager 9-15).

Grieghallens billettkontor er for tiden stengt.