Refusjonsalternativer

Refusjonsalternativer

Bergen Filharmoniske Orkester håper at du og dine kjære er friske og raske. Det er med tungt hjerte vi må fortelle at alle Bergen Filharmoniske Orkesters konserter i april er avlyst. 

Vi befinner oss i en ekstrem situasjon, og ingenting er viktigere nå enn å bremse smittespredningen av koronaviruset og i vareta helse og sikkerhet for vårt publikum, ansatte og samarbeidspartnere.

Disse konsertene er avlyst:

16. mars Bli en operaelsker du også!

21.-27. mars La Clemenza di Tito (i samarbeid med Bergen Nasjonale Opera)

30. mars Krasjkurs i symfonisk lytting

02.-03. april Kristus på Oljeberget

16. april De Unges Konsert

17. april Sibelius med Johan Dalene og BFUng

18. april LYDO – Musikk møter programmering

22.-24. april Kraggerud spiller Tsjaikovskij

30. april Neste steg 4 – Mennesket

 

Refusjonsalternativer

Vi ber deg om å velge et av de tre refusjonsalternativene på lenken under, enten du har abonnement eller billett til noen av de avlyste konsertene.

Alternativ 1: Tilgodelapp
Få en tilgodelapp på beløpet du har brukt. Denne kan brukes på alt vi selger i regi av Musikkselskapet Harmonien - abonnement, enkeltkonserter, eller andre arrangementer som Lyttelos med Annabel Guaita. Tilgodelappen er gyldig til midten av mai 2021, altså ut sesongen 2020-2021.

Alternativ 2: Refusjon i sin helhet
Du får hele beløpet tilbake. Dersom du har betalt med kort i nettbutikken, vil beløpet bli tilbakeført til den kontoen kortet er knyttet til. Vår leverandør beregner at det tar seks til åtte uker å gjøre tilbakebetalingen. Har du betalt på andre måter (for eksempel i foaje, billettkontor eller nettbank) må vi få vite ditt kontonr. så vi kan betale deg tilbake.

Alternativ 3: Ingen kompensasjon
Dersom du ikke ønsker kompensasjon, velger du dette alternativet. Beløpet du har brukt blir overført til Harmoniens Venner.

Klikk på denne lenken for å velge alternativ