AVLYST / Familiekonsert: Eventyrskogen

AVLYST / Familiekonsert: Eventyrskogen

Grieghallen

Passer for barn fra 3-8 år

Kjøp billett

lørdag 2. oktober kl. 14.00

Legg til i kalender 2021-10-02 14:00:00 2021-10-02 17:00:00 Europe/Oslo AVLYST / Familiekonsert: Eventyrskogen Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

På grunn av streik i kultursektoren fra 3. september må denne konserten dessverre avlyses. Alle som har billett vil bli kontaktet.

Hva skjer med trær når de hugges ned? Det lurer trærne i Eventyrskogen fælt på. Blir de en stol, en haug med planker eller noe så kjedelig som en vedkubbe? Eller får de drømmen sin oppfylt? Trærne i Eventyrskogen drømmer nemlig om noe helt spesielt; de drømmer om å bli til musikkinstrumenter! Kom på forestillingen Eventyrskogen og se om drømmen blir virkelighet.

Eventyrskogen er en musikalsk forestilling om trærne som drømmer om å bli til musikkinstrumenter. Historien følger skogens spennende forvandlinger gjennom årstidene. Og hvordan treverk forvandles til instrumenter som spiller vakker musikk. Dere som hører på kan bli med å lage bevegelser og lyder.

Historien er på norsk, men nå som du vet hva den handler om spiller det ingen rolle hvilket språk du snakker.

Velkommen på konsert!