Festspillene i Bergen: Åpningsseremoni

Festspillene i Bergen: Åpningsseremoni

Grieghallen

Kjøp billett

onsdag 26. mai kl. 12.30

Legg til i kalender 2021-05-26 12:30:00 2021-05-26 15:30:00 Europe/Oslo Festspillene i Bergen: Åpningsseremoni Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Åpningsfest i Spissen og der du er.

Velkommen til åpningen av de 69. Festspillene i Bergen! Årets festspill kan oppleves fra salen, og en rekke arrangementer blir også tilgjengelige på nett, slik at du kan både se og høre hjemmefra eller der du måtte være.

Åpningsseremonien samler dermed både fremmøtt publikum i den festspillpyntede foajeen i Spissen i Grieghallen og folk fra resten av verden, som opplever arrangementet via en skjerm der de måte befinne seg. Den tradisjonsrike åpningsseremonien byr på høytid og fest, taler og store kunstneriske øyeblikk.

På programmet står kunstneriske innslag, taler og selvsagt allsang av «Nystemten» og nasjonalsangen. Den prisbelønte trompetisten Tine Thing Helseth er konferansier, og på scenen får du blant annet se pianist Christian Ihle Hadland og musikere fra Bergen Filharmoniske Orkester

Vel møtt til starten på 15 dager med fornøyelser, forbindelser og forstyrrelser!

Foto: Thor Brødreskift

Informasjon
​Arrangementet filmes. Kameraene kan oppleves forstyrrende for publikum i salen. Dørene lukkes presis. All videreformidling, kopiering og nedlastning av videoinnhold er forbudt.

Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer.