Familiekonsert: Eventyret om Beethoven

Familiekonsert: Eventyret om Beethoven

Forum Scene

Passer for alle fra fem år og oppover.

Kjøp billett

torsdag 11. mars kl. 17.30

KJØP TRYGT: Vi refunderer billetten dersom konserten skulle bli påvirket av koronarestriksjoner.

Legg til i kalender 2021-03-11 17:30:00 2021-03-11 20:30:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Eventyret om Beethoven Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Husker du dukken Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? 

I 2020 var det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født, og vi gleder oss over å kunne presentere Eventyret om Beethoven!

Tjuagutter og rabagaster! Bergensere i alle aldre! Selveste Amadeus Marcellus Octavian Rosenstjert Larsen har endelig tatt turen til Bergen, denne vidunderlige by! Og du er herved invitert på konsert!

Rosenstjert er her for å fortelle deg et eventyr - eventyret om en av musikkhistoriens største komponister: Ludwig van Beethoven.

Elsket og hatet! Sprell levende og stokk døv! Beethoven skrev noe av den mest fantastiske musikken verden noensinne har hørt. 250 år etter at han ble født, lytter vi fortsatt på hans komposisjoner.

Men hvem var Beethoven? Selve mannen bak musikken? Kom på konsert med oss og finn ut, da vel. Den som hører - den får se!

Eventyret om Beethoven fremføres av forteller og sanger Isa Katharina Gericke, dukkefører Helene Byhring og pianist Ole Christian Haagenrud i samspill med Bergen Filharmoniske Orkester.

NB! Konserten spilles i Forum Scene

I henhold til nasjonale retningslinjer er det dessverre foreløpig kun mulig å ha publikummere med bosted i Bergen kommune i salen.