AVLYST / Familiekonsert: Snødronningen

AVLYST / Familiekonsert: Snødronningen

Grieghallen

Kjøp billett

lørdag 23. januar kl. 12.00

Legg til i kalender 2021-01-23 12:00:00 2021-01-23 15:00:00 Europe/Oslo AVLYST / Familiekonsert: Snødronningen Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

lørdag 23. januar kl. 14.00

Legg til i kalender 2021-01-23 14:00:00 2021-01-23 17:00:00 Europe/Oslo AVLYST / Familiekonsert: Snødronningen Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Våre konserter i uke 3 og 4 kan dessverre ikke arrangeres med publikum i salen. Konkret betyr det at konsertene 20., 21., 23., 27. og 28. januar avlyses. Konsertene 21. og 28. januar strømmes gratis på Bergenphilive og inngår i festivalen Wintermezzo. Billetter til avlyste konserter vil bli refundert.

Lille Kai og lille Gerda er bestevenner, og dagen lang leker de i den hemmelige hagen i takrennen. Der blomstrer rosene så deilig og fyller hagen med lukt av sommer. En dag kommer vinteren med virvlende snøkrystaller, bitende kulde og skinnende frost. Når snøen har lagt seg er Kai sporløst forsvunnet. Nå er det opp til Gerda å finne og redde bestevennen sin. Hun legger ut på en farlig reise som fører henne stadig lenger nord – mot nordlysets rike, der Snødronningen bor…

Bergen Filharmoniske Orkester inviterer med glede til et musikalsk eventyr basert på Snødronningen av H.C. Andersen. Sammen med forteller Ingeborg Ekeland vil vi ta dere med til en verden av snakkende kråker, skumle snøkrystaller, snille sommerhekser og oppfinnsomme bruksområder for tørket klippfisk. På reisen får du høre musikk av bl.a. Grieg, Ravel, Vivaldi, Tsjaikovskij og Prokofiev.

Hjertelig velkommen!