Takk!

Takk!

Grieghallen

Gratiskonserter for inviterte gjester

mandag 15. juni kl. 18.00

Legg til i kalender 2020-06-15 18:00:00 2020-06-15 21:00:00 Europe/Oslo Takk! Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

mandag 15. juni kl. 20.30

Legg til i kalender 2020-06-15 20:30:00 2020-06-15 23:30:00 Europe/Oslo Takk! Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Gjenåpningskonserter med Leif Ove Andsnes og Bergen Filharmoniske Orkester.

Samfunnet er i ferd med å åpne opp igjen, og det er med stor glede vi inviterer til gjenåpningskonserter i Grieghallen mandag 15. juni, på Edvard Griegs fødselsdag. Vi feirer Grieg, men fremfor alt feirer vi at det igjen åpnes for de levende møtene mellom Bergen Filharmoniske Orkester, musikken og publikum.

Dette gjør vi med å hylle de mange som nå i lang tid har jobbet hardt for å holde koronaviruset i sjakk og redde liv og sørget for å holde små og store og viktige samfunnsfunksjoner i gang. Medarbeidere innen helse og omsorg, transport og renhold, dagligvarehandel og krisehåndtering vil fylle de totalt 400 setene som nå blir tilgjengelige for publikum i Griegsalen fordelt på to konserter samme kveld, den første kl. 18.00 og den andre kl. 20.30.

Konserten kl. 18.00 strømmes gratis på Bergenphilive.

På programmet står musikk av Edvard Grieg: A-mollkonserten med Leif Ove Andsnes som solist, Hyldningsmarsj fra Sigurd Jorsalfar og lyriske stykker av Grieg og Ørjan Matre, inkl. urframføring av ny sats "Notturno". Sjefdirigent Edward Gardner leder det hele. Konserten varer ca 1 time og har ingen pause.

Vi vil at konsertbesøket skal være så trygt som mulig for alle. Derfor følger vi Folkehelseinstituttets regler for denne typen arrangementer og gjennomfører risiko-reduserende tiltak, som en meter avstand i salen (bortsett fra personer som er i samme husstand), nummererte plasser (for eventuell smittesporing), tilgjengelig håndsprit i foajeer og toalett samt vask/rensing av dørhåndtak og seter mellom konsertene.

 

BILDET: BAK Barbara Krawczyk Renholder, AB Solutions Inger Lise Dahl sykepleier, medisinsk avdeling, Haraldsplass Diakonale Sykehus Bent-Are Hansen Overlege medisinsk avdeling, Haraldsplass Diakonale Sykehus Alfa S. Winge Bergen kommune, PHD-kandidat, seksjon for samfunnssikkerhet og beredskap MIDTEN Mariana Canati Tide Haukås Bussjåfør Britt Lise Nymark Bergen kommune, avdelingsleder seksjon for samfunnssikkerhet og beredskap Knut A Sagstad kjøpmann, Rema 1000 Nygårdsgaten FORAN May Z. Fernandez Renholder, mottaket Haraldsplass Diakonale Sykehus Anne Sværen Langnes Ass. avdelingsleder akuttmottak, Haraldsplass Diakonale Sykehus