The Blue Planet in Concert

The Blue Planet in Concert

Grieghallen

Varighet: Ca. to timer inkl. én pause.

Kjøp billett

torsdag 13. februar kl. 19.00

Legg til i kalender 2020-02-13 19:00:00 2020-02-13 22:00:00 Europe/Oslo The Blue Planet in Concert Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

fredag 14. februar kl. 19.00

Legg til i kalender 2020-02-14 19:00:00 2020-02-14 22:00:00 Europe/Oslo The Blue Planet in Concert Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

En uforglemmelig visuell og musikalsk reise gjennom de villeste og vakreste delene av vår blå planet.

The Blue Planet in Concert er en reise i våre hav. Vi møter både vennlige og mindre vennlige vesener, og feirer samtidig de mystiske havenes og korallrevenes skjønnhet og fargeprakt. Dette er en live film-produksjon med spesielt redigert billedmateriale fra BBCs legendariske serie, og med George Fentons majestetiske og rørende originalmusikk. Bli med når kameraene dykker ned i de åpne hav for å utforske det enorme og skjulte livet dypt der nede. Bli med under isen eller inn i de varme koralhavene.

Kveldens dirigent, George Fenton, er en av Storbritannias mest suksessrike og prisvinnende komponister og har skrevet musikk for en rekke filmer og TV-serier, deriblant Cry Freedom, Gandhi og krimserien Bergerac.

Bergen Filharmoniske Orkester spiller live til filmen som vises på stort lerret.