Studentersamfunnet i Bergen‎ – Klima

Studentersamfunnet i Bergen‎ – Klima

Det Akademiske Kvarter

Kjøp billett

tirsdag 18. februar kl. 20.00

Medlemskap i Studentersamfunnet i Bergen kan kjøpes for kr 50 i døren.

Legg til i kalender 2020-02-18 20:00:00 2020-02-18 23:00:00 Europe/Oslo Studentersamfunnet i Bergen‎ – Klima Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Vêr, vind, sol og regn. Neste steg er Klima. 

Akkurat som musikken er klimaet rundt oss til ei kvar tid. Klimaendringane er den største utfordringa i vår tid og eit tema som dei siste åra har engasjert alt i frå presidentar til skuleelevar. Med klimastreikar og klimatoppmøter er det ikkje tvil om at klima vil prege framtida.

Gjennom utforskende tonar vil du kanskje sitte igjen med ei betre forståing av kva neste steg burde vere. Forholdet mellom mennesket, naturen og omgjevnadane våre vil vere sentrale tema.

Kvelden vil bestå av eit foredrag halden av professorar fra Universitetet i Bergen. I tillegg vil musikarar frå Bergen Filharmoniske Orkester spele musikk inspirert av klimaet etter foredraget. Arrangementet vil foregå på Det Akademiske Kvarter.

Konsertserien Neste Steg er eit samarbeid mellom Musikkselskapet Harmonien, Universitetet i Bergen og Borealis, og skal skape ei bru mellom vitskap og musikk. Hovudarrangementet vil foregå i Grieghallen den 5. mars.

Det kreves medlemskap for å delta på arrangementet i regi av Studentersamfunnet i Bergen. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes for kr 50 i døren. Medlemskap gir deg fri inngang på alle ordinære arrangement inneverande semester.