Familiekonsert: Sustain

Familiekonsert: Sustain

Grieghallen

 

Kl. 13.00 Åpen kafé og aktiviteter i foajeen. Vi får besøk fra Akvariet, VilVite og Plasthvalen-utstillingen fra Universitetsmuseet.
Kl. 14.00 Konserten starter

Kjøp billett

lørdag 25. januar kl. 14.00

Legg til i kalender 2020-01-25 14:00:00 2020-01-25 17:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Sustain Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Hvilken lyd lager havet? Hvilken lyd lager plasten som vi etterlater oss? Hver tid har sine utfordringer, vår tid har mange.

Sustain er en vakker, leken og sterk konsertforestilling om menneskets forhold til naturen. Kunstnerne har lett etter lyder, sett etter øyeblikk og skapt et unikt lydlandskap der fem lekne musikere spiller på spesialbygde instrumenter av plastboss.

Musikken er uten ord, men likevel meningsbærende, sterk og nær. Bodil Lunde Rørtveits mangfoldige stemme står sentralt, og det vokale uttrykket er inspirert av fugler og lyden av havet. Gjennom et auditivt og visuelt univers vender vi blikket mot oss selv, og ser hvordan vi som enkeltmennesker og samfunn skaper en felles fremtid.

Sustain vekket sterke følelser hos publikum under urpremieren under Festspillene i Bergen i 2017 og har siden da blitt spilt blant annet på Kongsbergjazz og åpningen av Oslo som Miljøhovedstad 2019. Nå spilles Sustain for første gang sammen med symfoniorkester.

Vi gjør oppmerksom på at det under forestillingen vil bli brukt strobelignende lys i en kort sekvens.

www.sustaintheconcert.com

Familieserien
Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fire år. Les mer om Familieserien og kjøp abonnement.