Operagalla

Sangerfest i Bergen

Operagalla

Torsdag 3. oktober

Grieghallen

Kjøp billett

Torsdag 3. oktober kl. 19.30

Gullserien | Sølvserie I
Legg til i kalender 2019-10-03 19:30:00 2019-10-03 22:30:00 Europe/Oslo Operagalla Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Sammen med Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse inviterer vi til en skikkelig operafest med årets prisvinnere fra konkurransen.

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse og Bergen Filharmoniske Orkester har gått sammen om å arrangere en gallakonsert med prisvinnere fra 2019 og og utvalgte prisvinnere fra tidligere konkurranser.

Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse er en av verdens ledende sangkonkurranser og er en brobygger mellom norsk og internasjonalt musikkliv. Tidligere operagallaer har funnet sted i Bolsjoi-teatret i Moskva og i DR Koncerthuset i København.