From Russia with Love

Sangerfest i Bergen

From Russia with Love

Den Nationale Scene

Kjøp billett

Russisk musikk rører sjelen med lidenskapelige toner, forførende farger og virvlende rytmer.

Bergen Nasjonale Opera inviterer til konsert på DNS med to fremragende artister, som feirer musikken fra deres egne hjemland. Den russiske sopranen Oxana Shilova sang selveste gullhanen i BNOs kritikerroste oppsetning av Rimskij-Korsakovs Gullhanen.

Den hviterussiske tenoren Vladimir Dmitruk har vi blitt godt kjent med i Bergen, sist hørt i Massenets Werther - begge er solister som til daglig opptrer på Russlands største scener.

De lover oss fabelaktige romantiske arier, sammen med folkesanger som vil få fart på «rocke-foten». Kvelden rundes av med et musikalsk nachspiel ved den anerkjente internasjonale vokalkvartetten Cantabile fra London.