Knekk Beethovenkoden!

Knekk Beethovenkoden!

Litteraturhuset i Bergen

Kjøp billett

Bli loset gjennom Ludwig van Beethovens femte symfoni, "Skjebnesymfonien".

Lyttelos Annabel Guaita formidler klassisk musikk på helt nye måter – slik at du får mer ut av lytteopplevelsen. Når hun har loset deg gjennom lytteopplevelsen vil du både føle og reflektere mer når du lytter til musikk.

Du får en annerledes og spennende musikkopplevelse – og blir fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Gjennom sine utsolgte foredrag på Litteraturhuset i Bergen har hun klart å trollbinde publikum – og åpne dørene inn til klassisk musikk på en måte som ikke har blitt gjort før.

Foredraget er morsomt, interessant og krever ingen forkunnskaper. 
Hør verket spilt av Bergen Filharmoniske Orkester i Grieghallen torsdag 19. september.