Utflukter i blanke messingen

Utflukter i blanke messingen

Universitetsaulaen i Bergen

Kjøp billett

Bergen Brass Quintet (BBQ) byr på en aften med musikalske utflukter.

Slik Voltaires Candide sendes fra land til land for å få livserfaring, beveger BBQ seg i dette programmet fritt på tvers av landegrenser og kontinenter. Den amerikanske komponisten og dirigenten André Previn lar i Outings hvert instrument få sin utflukt til forskjellige landskaper - fra cabaret-scenen i Berlin, via blues til pulserende rytmer i New York. Når BBQ tar turen til Finland står finsk storband-influert sisu på menyen! Etter en kort pause vender vi tilbake til USA, til Broadway, og til Catfish Row. Vi får høre et knippe av George Gershwins mest kjente melodier, og kanskje dukker en reiselysten amerikaner opp i Paris igjen!

Bergen Brass Quintet er en knoppskyting fra Bergen Filharmoniske Orkester, og har de siste årene gjort seg bemerket med frapperende virtuose og humørfylte tolkninger og presentasjoner. Velkommen til en aften med utflukter i blanke messingen!