Opera-recital med Lise Davidsen

Opera-recital med Lise Davidsen

Universitetsaulaen 

Kjøp billett

Lise Davidsens recital i Universitetsaulaen sammen med den kjente pianisten James Baillieu er et overflødighetshorn av kjente sanger og arier fra operaverden, pluss en liten smak av kabaret! 

 

Konserten arrangeres i samarbeid med Bergen Nasjonale Opera

Vi får blant annet gleden av å høre henne som Ariadne auf Naxos, en rolle hun har tolket både her hjemme hos Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, på Glyndebourne-festivalen og på Wiener Staatsoper – og som også venter denne sommeren i en ny produksjon på Festival d’Aix en Provence.

Dramatiske kvinneskjebner møter vi også gjennom Medeas arie "Dei tuoi figli la madre" av Cherubini, og Amelias arie "Morró, ma prima in grazia" fra Maskeballet av Verdi. To rørende bønner blir også å høre, nemlig Desdemonas Ave Maria fra Otello og Elisabeths "Allmächt’ge Jungfrau" fra Tannhäuser.

Lise Davidsen og James Baillieu krydrer også februarkvelden med "Johnny" fra Cabaret songs signert Benjamin Britten, og ikke minst med ungarske og wieneriske rytmer i "Heia in den Bergen" fra Csardasfyrstinnen av Kálmán.

«She shows ... with a phenomenal, dramatic voice how she can sing such a difficult aria. She took the public immediately», Plácido Domingo om Lise Davidsen

Presenteres i samarbeid med Bergen Nasjonale Opera