Webbanner Sangskatten

Syng med Bergen Filharmoniske Orkester!

Lørdag 23. september skal vi fylle Grieghallen med sang!

Nå inviterer vi barnekor og sanggrupper til å melde seg på til konserten «Sangskatten».

På konserten er alle hjertelig velkomne til å komme og synge kjente og kjære sanger. Orkesteret spiller, teksten blir på storskjerm, og alle fra 0-99 er oppfordret til å synge med den røsten de har. I tillegg har vi en spesiell oppgave til barnekor og sanggrupper!

Alle barnekor eller grupper som melder seg på vil bli tildelt et vers, en sang eller et refreng som er deres solo. Da skal dere reise dere og synge for alle de andre i Grieghallen. Noen får plass på scenen, mens andre får plass i salen.

Repertoarlisten inkluderer sanger som «Du skal få en dag i måra», «Grevling i taket», «Mannen og kråka», «Dyrene i Afrika» og «Blåmann, blåmann». Dere vil selvfølgelig også få beskjed i god tid om hva deres solo vil være. Dere vil motta et øvingshefte med noter til alt som skal synges, slik at dere kan stille godt forberedt til både solo og allsang.

Det er utrolig kjekt med så positive signaler rundt Sangskatten fra så mange. Ikke minst er det hyggelig at ordet har spredt seg nok til at påmeldingene allerede er begynt å strømme inn!

Så det er bare å hive dere med!

PÅMELDING

Skriv til vår formidler Ingeborg Ekeland (ingeborg@harmonien.no) at JA dere vil være med, sammen med følgende informasjon:

1. Navn på kor/gruppe
2. Navn, e-post og telefonnummer på kontaktperson
3. Antall som blir med (cirka)
4. Aldersspenn i gruppen (cirka)
5. Spesielle behov innad i gruppen (sanger kan ikke stå over lengre tid, sanger kan ikke bevege seg i trapper o.l.)

SANGSKATTEN
Familiekonsert
Lørdag 23. september kl. 13.00
Grieghallen

Les mer om konserten her.

«Sangskatten» er en konsert vi låner fra våre venner i Arktisk Filharmoni. Bildet har vi fått låne av Edvard Grieg Korene. Foto: Magnus Skrede