Krav om koronasertifikat for deg som skal på sommerkonsert

Krav om koronasertifikat for deg som skal på sommerkonsert

I forbindelse med våre konserter 11., 12. og 13. august har vi krav om koronasertifikat for alle som skal inn på konsertområdet.

Du oppfordres til å sjekke om du har grønt sertifikat i god tid før konserten på Helsenorge-appen eller på helsenorge.no. Også barn og unge (inkludert babyer) må testes eller ha gyldig koronasertifikat på arrangementer som benytter koronasertifikat. Se mer informasjon om dette her.

For deg som ikke har grønt sertifikatet enda, setter vi opp en teststasjon i samarbeid med Hjemmelegene. Her kan du få gjennomført hurtigtester som gir grønt sertifikat i 24 timer. For hver kveld du skal på konsert må du ha grønt sertifikat. Testingen er gratis.

Teststasjonen vil ligge på Bergenhus festning i tunnelen med inngang fra Bradbenken og være tilgjengelig fra 11.-13. august, mellom klokken 14 og 17. Husk å ta med munnbind og gyldig legitimasjon. Hvis du er syk eller har symptomer, eller er i karantene eller isolasjon skal du ikke komme på arrangementet eller til teststasjonen.

For å forhindre store ansamlinger vil vi benytte oss av et bookingsystem hvor du velger tidspunkt for testing. Det er viktig at du booker tid og at du kommer til riktig tid, da det ikke vil være anledning for testing utenfor oppsatte tider. Klikk her for å booke din time.

Senest 1 time etter at du har gjennomført hurtigtesten vil resultatet ditt og koronasertifikat være tilgjengelig på Helsenorge. Hvis du ikke har smarttelefon, bankID eller norsk personnummer må du informere personalet som tester deg, og så vil de kunne printe ut ditt sertifikat.

Husk å ha sertifikatet klart for å vise dette til vaktene ved inngangen til konsertområdet. Det er viktig at dere følger våre råd og regler for arrangementet. Du kan lese mer om bruk av koronasertifikat her.

Dersom du har spørsmål om sertifikater og testing kan du kontakte Hjemmelegene på e-post til hei@hjemmelegene.no eller via chat på deres webside https://hjemmelegene.no/. Ved henvendelse må du si at det gjelder konsertene på Plenen denne uken.

Velkommen på konsert!