Tidsmaskinen

Familiekonsert

Tidsmaskinen

Lørdag 9. november

Grieghallen


11:00 – 14:00    Åpen dag i foajeene fra klokken 11.00 med verksteder for instrumentmakeri, komponering og dirigering, utstillinger av musikkmaskiner, lyttestasjoner og selvsagt kafé.

14:00: Familiekonserten Tidsmaskinen i Griegsalen 

Kjøp billett

Lørdag 9. november kl. 14.00

Familieserien

Bergen Filharmoniske Orkester er med og feirer BIT20 Ensembles store bursdag! 

Samtidsensemblet BIT20 Ensemble fyller 30 år og inviterer til åpen dag i Grieghallen. Det blir masse aktiviteter rundt omkring på huset: magiske musikkmaskiner, høyteknologisk dirigering, instrumentfabrikker og eksperimenter med musikk og notasjon.

På familiekonserten er vi så heldige at vi har funnet en tidsmaskin! Den må vi selvfølgelig ut å reise i. Med oss i sekken har vi noen spørsmål til musikken vi møter på veien: Hva vil det si at musikk er moderne, og kan musikk gå ut på dato? Hvordan skal vi lytte til musikk som er ny og annerledes for oss?

Her blir det musikk fra helt tilbake i 1765 og helt frem til 9. november 2019! Vi skal nemlig spille helt rykende fersk musikk som publikum kan være med å lage – og mer moderne blir det ikke!

Familieserien

Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Fire lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Pris per person for hele serien er kr 400. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år.