Familiekonsert: Tusen og en natt

Familiekonsert: Tusen og en natt

Lørdag 27. april

Grieghallen

 

Kl. 13.00  Åpen kafé og aktiviteter i foajeen
Kl. 14.00 Konserten starter

Kjøp billett

Lørdag 27. april kl. 14.00

Legg til i kalender 2019-04-27 14:00:00 2019-04-27 17:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Tusen og en natt Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Bli med på en musikalsk eventyrstund med vårt eget ungdomsorkester. 

Noen kjenner kanskje til eventyrene i Tusen og en natt, for eksempel Ali Baba og de førti røverne, Aladdin og den magiske lampen og Sinbad Sjøfareren. Musikken du får høre på konserten maner fram eksotiske og mystiske stemninger.

Familieserien

Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden. Med abonnement i Familieserien denne våren får dere fast plass i salen og en god rabatt.  Konsertene begynner kl. 14, og det er aktiviteter og åpen kafé i foajeen fra kl. 13. Hver konsert varer ca. én time. Det er ingen pause. Konsertene passer for alle over fem år.

Neste sesongs familieserie kommer i salg 11. april. Det er mye å glede seg til!