Gavekort på musikkopplevelser

Gavekort på musikkopplevelser

Kjøp gavekort på musikkopplevelser med Bergen Filharmoniske Orkester!

Du velger utseende på kortet, og legger ved en personlig hilsen som tekst, bilde eller video dersom du ønsker. Fullfør kjøpet og legg så til mottakers telefonnummer. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å gi. Mottakeren bruker kortet til å kjøpe billetter til Harmoniens konserter.

 

Kortet kan brukes i ett år fra kjøpsdato. Bruk det i Grieghallens billettkontor, eller kontakt markedsavdelingen i Harmonien på marked@harmonien.no eller tlf. 55 21 62 28. Kortet gjelder konserter hvor Musikkselskapet Harmonien har salgsansvar. Billetter til konserter under Festspillene i Bergen eller når orkesteret er på turné kan ikke kjøpes med gavekortet.

 

Ingen e-post eller utskrift er nødvendig. Gavekortet leveres i DiggEcard-appen rett på mobilen til mottaker på det tidspunktet du bestemmer. 

 

Mer om DiggEcard: 

DiggEcard er verdens første app som lar deg kjøpe, sende, motta og bruke gavekort rett fra mobil. Mottager får melding om gavekortet som SMS og som pushmelding på den dato og tidspunkt du bestemmer. Når mottager har laget sin profil, for å verifisere at de er riktig mottager av gavekortet, får de se din personlige hilsen og video/bilde samt kan bruke gavekortet. Skulle de være så uheldig å miste mobilen er gavekortet fortsatt lagret på profilen deres slik at det ikke går tapt. I tillegg så minner vi mottager på at gavekortet er i ferd med å løpe ut slik at de får brukt det.