Sustain

Familiekonsert

Sustain

Lørdag 25. januar

Grieghallen

 

Kl. 13.00 Åpen kafé og aktiviteter i foajeen
Kl. 14.00 Konserten starter

Løssalget starter onsdag 5. juni.

Lørdag 25. januar kl. 14.00

Familieserien
Legg til i kalender 2020-01-25 14:00:00 2020-01-25 17:00:00 Europe/Oslo Sustain Grieghallen Kl. 13.00 Åpen kafé og aktiviteter i foajeen Kl. 14.00 Konserten starter SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskets forhold til naturen. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2020/01/sustain/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

SUSTAIN er en vakker, lekende og urovekkende konsertforestilling om menneskets forhold til naturen.

Bak forestillingen ligger et ønske om å sette fokus på klima og miljø og å åpne opp for kritisk tenkning og refleksjon. Menneskets overforbruk, forsøpling og utnyttelse av naturen problematiseres. Musikerne spiller på bossinstrumenter og vi omsluttes av boss. Stemningen preges av både harmoni og ubehag.

Familieserien

Ta hele familien inn i den klassiske musikkens verden. Fire lørdagsettermiddager med konsert, aktiviteter og kafé. Pris per person for hele serien er kr 400. Hver konsert varer ca. én time. Ingen pause. Fra fem år.