Gåsehud (dagtid)

Festspillene i Bergen

Gåsehud (dagtid)

Mandag 27. mai

Grieghallen

Billettene er forbeholdt de over 67 år, syke-/eldrehjem og institusjoner og reserveres i Grieghallens billettkontor.
Vi oppfordrer publikum til å være tidlig ute. Rullestoler vil ha prioritert inngang, se etter skilting.

Gratis. Forbeholdt eldre. Reserver via Grieghallens billettkontor.

Mandag 27. mai kl. 13.00

Legg til i kalender 2019-05-27 13:00:00 2019-05-27 16:00:00 Europe/Oslo Gåsehud (dagtid) Grieghallen Billettene er forbeholdt de over 67 år, syke-/eldrehjem og institusjoner og reserveres i Grieghallens billettkontor.Vi oppfordrer publikum til å være tidlig ute. Rullestoler vil ha prioritert inngang, se etter skilting. ​Klassiske mesterverk med 160 barnestemmer. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2019/05/gaasehud-dagtid/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

​Klassiske mesterverk med 160 barnestemmer.

​Konsertfiolinist Berit Cardas mener det er livsviktig å lære klassisk musikk. Gjennom et skoleår har hun innviet helt vanlige femteklassinger fra fire bergensskoler i store klassiske verk, og på to konserter i Grieghallen skal 160 småstjerner skinne med de store i sin scenedebut.

– Mest av alt ønsker jeg at barna skal kjenne i seg selv lidenskapen for den musikken som vi skal framføre. Oppleve bruset i brystet og gi etter for trangen til å vise frem oppdagelsene sine, sier Cardas.

Et år med nerver, pugging av russisk og andre fremmede sangtekster, og mange, mange timers øving senere er 10-åringene klare. Sammen med Bergen Filharmoniske Orkester og kor vil barna fremføre verk som Slavekoret, Dies Irae og Halleluja-koret, blant mange flere.

Velkommen til en konsert med gåsehudgaranti!

Støttet av Yvonne og Bjarne Rieber v/AS Rika og Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica