Lunsjkonsert: Med Grieg i kofferten

Lunsjkonsert: Med Grieg i kofferten

Onsdag 27. mars

Grieghallen

 

Lunsjservering i foajeen fra kl. 12.00 (må forhåndsbestilles på tlf. 55 21 62 28 innen fredag 22. mars).

Kjøp billett

Onsdag 27. mars kl. 14.00

Legg til i kalender 2019-03-27 14:00:00 2019-03-27 17:00:00 Europe/Oslo Lunsjkonsert: Med Grieg i kofferten Grieghallen Lunsjservering i foajeen fra kl. 12.00 (må forhåndsbestilles på tlf. 55 21 62 28 innen fredag 22. mars). Turnéprogrammet får den siste finpuss på ukens to konserter før instrumentkassene pakkes for turné. Fem klassikere av fire komponister har fått plass på programmet. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2019/03/lunsjkonsert-med-grieg-i-kofferten/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Turnéprogrammet får den siste finpuss på ukens to konserter før instrumentkassene pakkes for turné. Fem klassikere av fire komponister har fått plass på programmet.

Orkesteret skal på Europaturné med konserter i Tyskland, Nederland og Frankrike. Ved slike anledninger er ofte musikk av Grieg med i kofferten, og slik også denne gang med to av hans mest folkekjære verk, Peer Gynt suite nr. 1 og pianokonserten, sistnevnte med den internasjonale stjernen Alice Sara Ott som solist (torsdag).

En annen klassiker, Elgars cellokonsert, hører også med på turnerepertoaret, og det er en glede å presentere det lokale stortalentet Amalie Stalheim som solist her i Bergen.

Konsertene arrangeres med generøs støtte fra Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen.

Varm opp til konserten med BergenPhiLive.no

Edvard Grieg: Peer Gynt
Edward Elgar: Cellokonsert