Peter D. Hypher

Familiekonsert: Tidstyven

Lørdag 16. februar

Grieghallen

 

Kl. 13.00 Åpen kafé og aktiviteter i foajeen
Kl. 14.00 Konserten starter

Kjøp billett

Lørdag 16. februar kl. 14.00

Familieserien
Legg til i kalender 2019-02-16 14:00:00 2019-02-16 17:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Tidstyven Grieghallen Kl. 13.00 Åpen kafé og aktiviteter i foajeen Kl. 14.00 Konserten starter Sirkus og symfoni møtes i et magisk spill for hele familien om tid og tidsoppfattelse. Hva skjer om noen røver tiden? http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2019/02/familiekonsert-tidstyven/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Sirkus og symfoni møtes i et magisk spill for hele familien om tid og tidsoppfattelse. Hva skjer om noen røver tiden? 

I «Tidstyven» kombinerer Oslo Nysirkus tradisjonelle sirkusdisipliner med elementer fra teater og dans, og alt bindes sammen med noe av den fineste musikken som er skrevet for symfoniorkester. 

Familieserien

Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden. Med abonnement i Familieserien får dere fast plass til tre konserter lørdag ettermiddag til kr. 295 per person.  Konsertene begynner kl. 14, og det er aktiviteter og åpen kafé i foajeen fra kl. 13. Hver konsert varer ca. én time. Det er ingen pause. Konsertene passer for alle over fem år.

Les mer om de andre konsertene i Familieserien og kjøp abonnement