Nyttårskonsert i Sogndal

Nyttårskonsert i Sogndal

Tirsdag 8. januar

Storsalen, Sogndal kulturhus

Kjøp billett

Tirsdag 8. januar kl. 19.30

Legg til i kalender 2019-01-08 19:30:00 2019-01-08 22:30:00 Europe/Oslo Nyttårskonsert i Sogndal Storsalen, Sogndal kulturhus Bergen Filharmoniske Orkester gjestar Sogndal med den tradisjonelle Nyttårskonserten. Vi lovar flott, festleg og sprudlande musikk – ein festkveld med kjende tonar og hyggelege overraskingar. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2019/01/nyttaarskonsert-i-sogndal/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Bergen Filharmoniske Orkester gjestar Sogndal med den tradisjonelle Nyttårskonserten. Vi lovar flott, festleg og sprudlande musikk – ein festkveld med kjende tonar og hyggelege overraskingar.

Konserten er eit samarbeid mellom orkesteret, Bergens Tidende, Sogn og Fjordane Fylkeskommune.