Familiekonsert: Musikalske julekort

Familiekonsert: Musikalske julekort

Lørdag 8. desember

Grieghallen

 

Åpen kafé og aktiviteter i foajeen fra kl. 11.00.

Kjøp billett

Lørdag 8. desember kl. 12.00

Ekstrakonsert!

Legg til i kalender 2018-12-08 12:00:00 2018-12-08 15:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Musikalske julekort Grieghallen Åpen kafé og aktiviteter i foajeen fra kl. 11.00. Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/12/familiekonsert-musikalske-julekort/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Lørdag 8. desember kl. 14.00

Familieserien
Legg til i kalender 2018-12-08 14:00:00 2018-12-08 17:00:00 Europe/Oslo Familiekonsert: Musikalske julekort Grieghallen Åpen kafé og aktiviteter i foajeen fra kl. 11.00. Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/12/familiekonsert-musikalske-julekort/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Det er nå en godt etablert tradisjon at tegnefilmen Snømannen står på programmet når julen nærmer seg. I tillegg lover vi stemningsfull julemusikk både i foajeen og i konsertsalen.

Musikere fra Bergen kulturskole og BFUng spiller og arrangerer musikalske aktiviteter i foajeen før konserten. Konserten varer ca. én time. Ingen pause. Fra 5 år.

Familieserien

Konsertene på lørdag ettermiddag er hele familiens inngangsbillett til den klassiske musikkens verden. Med abonnement i Familieserien får dere fast plass til fire konserter lørdag ettermiddag til kr. 395 per person.  Konsertene begynner kl. 14, og det er aktiviteter og åpen kafé i foajeen fra kl. 13. Hver konsert varer ca. én time. Det er ingen pause. Konsertene passer for alle over fem år.

Les mer om de andre konsertene i Familieserien og kjøp abonnement