Utflukter i blanke messingen

Utflukter i blanke messingen

Torsdag 1. november

Universitetsaulaen i Bergen

Løssalget starter fredag 22. juni.

Torsdag 1. november kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-11-01 19:30:00 2018-11-01 22:30:00 Europe/Oslo Utflukter i blanke messingen Universitetsaulaen i Bergen Bergen Brass Quintet (BBQ) byr på en aften med musikalske utflukter – fra cabaret-scener i Berlin til blues i New York, og fra finsk sisu til franske flanerier. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/11/utflukter-i-blanke-messingen/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Bergen Brass Quintet (BBQ) byr på en aften med musikalske utflukter – fra cabaret-scener i Berlin til blues i New York, og fra finsk sisu til franske flanerier.

Slik Voltaires Candide sendes fra land til land for å få livserfaring, beveger BBQ seg i dette programmet fritt på tvers av landegrenser og kontinenter. Den amerikanske komponisten og dirigenten André Previn
lar i Outings hvert instrument få sin utflukt til forskjellige landskaper - fra cabaret-scenen i Berlin, via blues til pulserende rytmer i New York. Når BBQ tar turen til Finland står finsk storband-influert
sisu på menyen! Etter en kort pause blir det musikalske flanerier i Frankrike, før vi vender tilbake til USA, til Broadway, og til Catfish Row. Vi får høre et knippe av George Gershwins mest kjente melodier,
og kanskje dukker en reiselysten amerikaner opp i Paris igjen!

Ensemblet er en knoppskyting fra Bergen Filharmoniske Orkester, og har de siste årene gjort seg bemerket med frapperende virtuose og humørfylte tolkninger og presentasjoner. Velkommen til en aften med utflukter i blanke messingen!