The Horror

The Horror

Torsdag 8. november - Fredag 9. november

Grieghallen

 

Tett på i foajeen
Kl. 18.45: Introduksjon ved Orvar Säfström

Kjøp billett

Torsdag 8. november kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-11-08 19:30:00 2018-11-08 22:30:00 Europe/Oslo The Horror Grieghallen Tett på i foajeen Kl. 18.45: Introduksjon ved Orvar Säfström Mord, blod og djevelskap! Forleng Halloween-stemningen med en kveld full av skrekkinngytende musikk fra filmer som The Omen, Hellraiser, The Shining, The Walking Dead og Exorsisten. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/11/the-horror/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Fredag 9. november kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-11-09 19:30:00 2018-11-09 22:30:00 Europe/Oslo The Horror Grieghallen Tett på i foajeen Kl. 18.45: Introduksjon ved Orvar Säfström Mord, blod og djevelskap! Forleng Halloween-stemningen med en kveld full av skrekkinngytende musikk fra filmer som The Omen, Hellraiser, The Shining, The Walking Dead og Exorsisten. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/11/the-horror/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Mord, blod og djevelskap! Forleng Halloween-stemningen med en kveld full av skrekkinngytende musikk fra filmer som The Omen, Hellraiser, The Shining, The Walking Dead og Exorsisten.

Stirr ned i avgrunnen og la skrekken skylle over deg! Skrekken er en av våre eldste følelser, like sterkt koblet til vårt urinstinkt for å overleve som seksualdriften. Til alle tider har vi blitt fascinert av det onde, det grusomme og det groteske. Orvar Säfström og Bergen Filharmoniske Orkester inviterer til en filmmusikkonsert utenom det vanlige og tar deg med inn i de mørkeste korridorene, der de døde har gjenoppstått og ondskapens håndlangere holder hoff.

Konserten begynner med Jerry Goldsmiths Oscarvinnende soundtrack til The Omen, messen Ave Satani, og slik bare fortsetter det via den ondskapsfulle valsen i Hellraiser og Pendereckis maniske strykere i The Shining. Her blir det ingen lykkelig slutt!

Konserten presenteres i samarbeid med Underscore Productions AB. Artwork: Album cover illustration for Tribulation "The Horror" by Jonathan David Hultén

Er du student eller skoleelev? Kjøp billett til kr. 100. På torsdager er det studentrabatt på rad 24 og bakover, og på fredager i hele salen med unntak av midten fremme.

Fotokonkurranse

Vi oppfordrer publikum til å komme i kostyme! Bli gjerne med i vår fryktelige fotokonkurranse. Tidsreiser vil ha en fotostasjon i Grieghallens foaje. Her kan du låne antrekk og ta bilder fra vi åpner dørene og frem til konserten er slutt. Vi kårer tre heldige vinnere mandag 12. november. Vinnerbildene og resultatet annonseres på Facebook og Instagram. Premier fra Outland Bergen, Escape Hunt Bergen og Bergen Filharmoniske Orkester. Les mer om konkurransen her.