Ciao Roma!

Ciao Roma!

Torsdag 4. oktober

Grieghallen

 

Tett på i foajeen
Musikalsk nachspiel med orkesterets musikere etter konserten

Kjøp billett

Torsdag 4. oktober kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-10-04 19:30:00 2018-10-04 22:30:00 Europe/Oslo Ciao Roma! Grieghallen Tett på i foajeen Musikalsk nachspiel med orkesterets musikere etter konserten En helaftens hilsen fra Italia full av fargerik musikk inspirert av landet og den evige by, Roma. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/10/ciao-roma/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

En helaftens hilsen fra Italia full av fargerik musikk inspirert av landet og den evige by, Roma.

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester inviterer til en italiensk helaften med tre verk som alle er inspirert av Italia og ikke minst av den evige stad, Roma.

Mendelssohn besøkte landet i 1830, og fjerdesymfonien er hans musikalske postkort derfra. Tsjaikovskijs Capriccio Italien ble skrevet etter et lengre opphold i Italia, og den energiske musikken er inspirert av musikken han opplevde under besøket. Roms pinjer er Respighis hyllest til Roma. Gjennom hans levende og fargerike musikk får vi oppleve Roma gjennom en dag – fra en solfylt ettermiddag med lekende barn under pinjene, via en månelys natt i pinjetrærnes skygge, til en strålende soloppgang ved veienes dronning, Via Appia.

 

Konsertprogram

Her kan du lese konsertprogrammet

 

Varm opp til konserten med BergenPhiLive.no

Felix Mendelssohn: Hebridene
Peter Tsjaikovskij: Symfoni nr. 4