Festkonsert for studenter

Festkonsert for studenter

Onsdag 19. september

Grieghallen

 

Unummererte plasser
Dørene åpner kl. 18:30
Konserten begynner kl. 19:30 og varer cirka en time

En billett gratis for studenter ved UiB, HVL, NHH, NLA og VID. Reserver din billett på lenken under.

Onsdag 19. september kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-09-19 19:30:00 2018-09-19 22:30:00 Europe/Oslo Festkonsert for studenter Grieghallen Unummererte plasser Dørene åpner kl. 18:30 Konserten begynner kl. 19:30 og varer cirka en time Utdanning i Bergen og Bergen Filharmoniske Orkester inviterer til festkonsert for studenter. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/09/festkonsert-for-studenter/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Utdanning i Bergen og Bergen Filharmoniske Orkester inviterer til festkonsert for studenter.

På årets program står hits fra West Side Story, jazzinspirert ballet og musikalkomedie.

Feiringen av USAs store komponist og dirigent Leonard Bernstein får en pangstart med utdrag fra hans spenstige og jazzinspirerte ballett Fancy Free hvor tre unge sjømenn er på 24-timers landlov i New York på intens jakt etter jenter. Balletten ble så til musical-komedien On the Town som forteller den samme historien. Musicalen ble umiddelbart en Broadway-hit i 1944, etterfulgt av filmen med Gene Kelly og Frank Sinatra.

West Side Story, Bernsteins versjon av Romeo og Julie, er en hjørnestein i amerikansk musikkteater som skapte furore da den ble satt opp på Broadway i 1957. De symfoniske dansene fra musicalen inneholder mange av de mest kjente melodiene, som "Mambo", "Somewhere" og "Maria".

Som en kontrast til Bernsteins energiske og ofte hardtsvingende uttrykk, byr vi på Samuel Barbers nydelige og fredfylte Knoxville: Summer of 1915.

Billettpriser
Studenter ved Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet HVL, NHH Norwegian School of Economics, NLA Høgskolen og VID vitenskapelige høgskole - Gratis
Studenter ved andre institusjoner i Bergen: 50,-
Gjester av studenter: 100,-