Sommerkonsert: Klassiske høydepunkter

Sommerkonsert: Klassiske høydepunkter

Fredag 17. august

Torgallmenningen

Konserten foregår under åpen himmel. Det er ikke sitteplasser.

Gratis utendørskonsert

Fredag 17. august kl. 19.00

Legg til i kalender 2018-08-17 19:00:00 2018-08-17 22:00:00 Europe/Oslo Sommerkonsert: Klassiske høydepunkter Torgallmenningen Konserten foregår under åpen himmel. Det er ikke sitteplasser. Et heltent og spillelystent orkester pakker etter denne konserten instrumentene og legger ut på en internasjonal sommerfestival-turné. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/08/sommerkonsert-klassiske-hoeydepunkter/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Et heltent og spillelystent orkester pakker etter denne konserten instrumentene og legger ut på en internasjonal sommerfestival-turné.

Smakebiter fra turnéprogrammene blir å høre denne kvelden, der sjefdirigent Edward Gardner leder orkesteret i kjente verk av Grieg, Brahms og Wagner. Med oss har vi den fabelaktige kanadiske fiolinisten
James Ehnes, som er vår solist når vi spiller i ærverdige Concertgebouw i Amsterdam søndag 19. august.

Sommerkonsertene på Torgallmenningen arrangeres med generøs støtte fra Trond Mohn.