Sommerkonsert: Fra 9 til 60 grader nord – en musikalsk reise

Sommerkonsert: Fra 9 til 60 grader nord – en musikalsk reise

Torsdag 16. august

Torgallmenningen

Konserten foregår under åpen himmel. Det er ikke sitteplasser.

Gratis utendørskonsert

Torsdag 16. august kl. 19.00

Legg til i kalender 2018-08-16 19:00:00 2018-08-16 22:00:00 Europe/Oslo Sommerkonsert: Fra 9 til 60 grader nord – en musikalsk reise Torgallmenningen Konserten foregår under åpen himmel. Det er ikke sitteplasser. 9 grader nord for ekvator ligger Sri Lanka. Det bergensbaserte bandet 9 grader nord byr på en orientalsk miks av srilankisk folkemusikk og latinamerikanske rytmer krydret med progrock. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/08/sommerkonsert-fra-9-til-60-grader-nord/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

9 grader nord for ekvator ligger Sri Lanka. Det bergensbaserte bandet 9 grader nord byr på en orientalsk miks av srilankisk folkemusikk og latinamerikanske rytmer krydret med progrock. 

De fire musikerne i bandet bidrar til en musikalsk reise nordover til Bergen, 60 grader nord. Edward Gardner og orkesteret bidrar med populære verk av Tsjaikovskij, Mascagni, Elgar og Grieg, for å nevne noen. Med oss har vi også den fabelaktige kanadiske fiolinisten James Ehnes, som er vår solist når vi spiller i ærverdige Concertgebouw i Amsterdam søndag 19. august.

Sommerkonsertene på Torgallmenningen arrangeres med generøs støtte fra Trond Mohn.