Life is a Dream

Bergen Filharmoniske Orkester på Festspillene

Life is a Dream

Onsdag 6. juni

Grieghallen

 

Introduksjon ved Annabel Guaita i Grieghallens foajé kl 17:15.

Kjøp billett

Onsdag 6. juni kl. 18.00

Legg til i kalender 2018-06-06 18:00:00 2018-06-06 21:00:00 Europe/Oslo Life is a Dream Grieghallen Introduksjon ved Annabel Guaita i Grieghallens foajé kl 17:15. En storslått internasjonal samproduksjon som utforsker synergien mellom lyd, bevegelse og bilder. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/06/life-is-a-dream/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

En storslått internasjonal samproduksjon som utforsker synergien mellom lyd, bevegelse og bilder.

Ta en prisbelønt dansk koreograf (Kim Brandstrup) og be ham om å gjøre en moderne tolkning av Pedro Calderón de la Barcas skuespill Life is a Dream fra 1600-tallet. La dansere fra et av verdens ledende kompanier – britiske Rambert Dance Company – fremføre tolkningen, som er skreddersydd til nettopp dem. La Bergen Filharmoniske Orkester fremføre musikken, skrevet av den polske komponisten Witold Lutosławski.

La så bildene til de amerikanske filmskaperne Quay Brothers forvandle scenerommet til en drømmeverden som tar publikum med fra nakne rom og urbane bybilder til magiske hager og barokkteatre. Hva får du så? Vel, en nordisk premiere og en avslutningsforestilling som du sent vil glemme.

«Hva hvis vår evne til å skape og nyte illusjoner er det som gjør oss til mennesker?» – KIM BRANDSTRUP

Skandinaviapremiere. Bestilt av Festspillene i Bergen.