Meow Meow's Pandemonium

Bergen Filharmoniske Orkester på Festspillene

Meow Meow's Pandemonium

Onsdag 30. mai

Grieghallen

 

Skandinaviapremiere. Fremføres på engelsk.

Kjøp billett

Onsdag 30. mai kl. 19.30

Legg til i kalender 2018-05-30 19:30:00 2018-05-30 22:30:00 Europe/Oslo Meow Meow's Pandemonium Grieghallen Skandinaviapremiere. Fremføres på engelsk. Orkestrert kaos med vill og utsøkt musikk. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/05/meow-meows-pandemonium/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Orkestrert kaos med vill og utsøkt musikk.

Den australske postmoderne divaen og kabaretartisten Meow Meow har hypnotisert, inspirert og overrasket publikum i fullsatte saler verden over med sine unike kreasjoner, og kommer rett fra kritikerroste sesonger med London Philharmonic Orchestra og Sydney Symphony Orchestra. Nå står Festspillene for tur, og sammen med Bergen Filharmoniske Orkester vil Meow Meow skape en særegen kveld med sang og musikk som er morsom, tragisk og vakker på en og samme tid.

Meow Meow spesialiserer seg i fransk chanson og repertoar fra den tyske kabaretscenen i mellomkrigstiden. Det blir Piazzollas tangoer, musikk av Weill, Brecht, Brel – til og med Radiohead – side om side med originale sanger av Meow Meow, Iain Grandage og Thomas M. Lauderdale fra Pink Martini. New York Post har kalt vokalisten en «diva av den høyeste orden», mens Berliner Zeitung beskriver henne som «Dronningen av chanson».​​​