Andy Staples

Edvard Grieg Kor og Voces8

Torsdag 19. april

Grieghallen

Kjøp billett

Torsdag 19. april kl. 19.30

Gullserien | Sølvserie I
Legg til i kalender 2018-04-19 19:30:00 2018-04-19 22:30:00 Europe/Oslo Edvard Grieg Kor og Voces8 Grieghallen http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/04/edvard-grieg-kor-og-voces8/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Ensemblet Voces8 (foto: Andy Staples) er etablert som et av verdens mest fleksible og populære sanggrupper. De har stor turneaktivitet i Europa, Nord-Amerika og Asia, med et repertoar som varierer fra renessanse-polyfoni til nye bestillingsverk samt pop og jazz-arrangementer.

Det bergensbaserte Edvard Grieg Kor viser også stor repertoarmessig fleksibilitet. De opptrer jevnlig med Bergen Filharmoniske Orkester og utgjør kjernen i Bergen Nasjonale Operas kor. De har i løpet av kort tid etablert seg som et ledende åtte-stemmig a capella ensemble, med konserter i Norge og internasjonalt.

Flere verk og arrangementer er laget spesielt for dem av ledende komponister som Jonathan Rathbone og David Lang. De driver også et omfattende utviklings- og undervisningsprogram som inkluderer fem barnekor i Bergen samt Edvard Grieg Ungdomskor som tiltrekker seg sangere fra hele Norge.

På denne konserten vil Voces8 og Edvard Grieg Kor, hver for seg og sammen, framføre flere av sine egne favorittverk.