Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester med egne solister

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester med egne solister

Lørdag 28. april

Korskirken
Konserten varer i halvannen time. Det er ingen pause i konserten.

Kjøp billett

Lørdag 28. april kl. 18.00

Legg til i kalender 2018-04-28 18:00:00 2018-04-28 21:00:00 Europe/Oslo Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester med egne solister Korskirken Konserten varer i halvannen time. Det er ingen pause i konserten. Bli nærmere kjent med noen av Bergen Filharmoniske Ungdomsorkesters dyktige musikere. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/04/bergen-filharmoniske-ungdomsorkester-med-egne-solister/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Bli nærmere kjent med noen av Bergen Filharmoniske Ungdomsorkesters dyktige musikere.

Velkommen til BFUngs tradisjonelle solistkonsert der orkestermedlemmene selv får sjansen til å vise seg frem som solister. Konserten arrangeres annethvert år, og solistene blir valgt ut etter prøvespill. De som ble valgt ut i år er fløytist Astrid Bjelland, trompetist Dingaan Chabalala, trombonist Joar Lemme, tubaist Christopher Strømme, fiolinist Ormar Maidre Aarvik og cellist Rebekka Eikefet.

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester har full symfonisk besetning, og medlemmene kommer fra hele Vestlandet. Ambisjonen for BFUng er å være et flaggskip blant ungdomssymfoniorkestrene i Norge, gjennom et tett samarbeid med moderensemblet Bergen Filharmoniske Orkester, dets musikere og gjestende solister og dirigenter, samt de akademiske miljøene i Bergen og Stavanger.

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester mottar generøs støtte fra GC Rieber Fondene, Kavlifondet, Talent Norge, Trond Mohn, Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune.

Kveldens program

SVENDSEN Fest-Polonaise op. 12

RAVEL Tzigane
Ormar Maidre Aarvik, fiolin

HAYDN Trompetkonsert i Ess-dur, 1. sats
Dingaan Chabalala, trompet

NIELSEN Fløytekonsert, 1. sats
Astrid Bjelland, fløyte

GRIEG To elegiske melodier op. 34

VAUGHAN WILLIAMS Tubakonsert, 1. og 2. sats
Christopher Strømme, tuba

LARSSON Concertino for trombone og strykeorkester
Joar Lemme, trombone

LALO Cellokonsert i d-moll, 1. sats
Rebekka Eikefet, cello