Sinfonia Concertante

Bergen Filharmoniske Ungdomsorkester

Sinfonia Concertante

Torsdag 1. februar

Grieghallen

 

Tett på i foajeen
Etter konserten: Musikalsk nachspiel med orkesterets musikere

Kjøp billett

Torsdag 1. februar kl. 19.30

Gullserien | Sølvserie I
Legg til i kalender 2018-02-01 19:30:00 2018-02-01 22:30:00 Europe/Oslo Sinfonia Concertante Grieghallen Tett på i foajeen Etter konserten: Musikalsk nachspiel med orkesterets musikere Dvořáks mesterlige symfoni og Mozarts elegante Sinfonia Concertante. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/02/sinfonia-concertante/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Dvořáks mesterlige symfoni og Mozarts elegante Sinfonia Concertante.

Det er klart for en kveld med musikalsk overskudd og glede når parhestene Melina Mandozzi og Ilze Klava slår seg sammen med ungdommene i BFUng i Mozarts Sinfonia Concertante fra 1779. Et overfødighetshorn av musikalsk kreativitet og eleganse.

Igor Stravinsky komponerte Symfonier for blåsere i 1920 og dediserte verket til Claude Debussy. Verket inneholder russiske elementer samtidig som det peker framover. Konserten avrundes med Dvořáks niende symfoni, et mesterstykke hvor komponisten ser tilbake til sitt hjemland fra USA.

Kveldens dirigent er den unge Eun Sun Kim som publikum er så heldig å få møte i flere musikalske sammenhenger denne våren.