Opera-recital med Lise Davidsen

Opera-recital med Lise Davidsen

Onsdag 7. februar

Universitetsaulaen 

Kjøp billett

Onsdag 7. februar kl. 19.30

Lise Davidsen – sesongens solistprofil
Legg til i kalender 2018-02-07 19:30:00 2018-02-07 22:30:00 Europe/Oslo Opera-recital med Lise Davidsen Universitetsaulaen Arier og sanger av Verdi, Cherubini, Mascagni, Weber og Wagner med flere. http://harmonien.no/konserter-og-billetter/2018/02/opera-recital-med-lise-davidsen/ Se beskrivelse Bergen Filharmoniske Orkester post@harmonien.no

Arier og sanger av Verdi, Cherubini, Mascagni, Weber og Wagner med flere.

Lise Davidsens opera-recital er et overflødighetshorn av kjente sanger og arier fra operaverden. Vi får blant annet høre Amelias arie fra Verdis Un Ballo in Maschera (Maskeballet), Santuzzas gripende arie fra Mascagnis énakter Cavalleria Rusticana, Agathes resitativ og arie fra andre akt i Carl Maria von Webers Der Freischütz, den kanskje mest kjente tyske opera før Wagner, og ikke minst Elisabeths arie fra Wagners Tannhäuser.

I tillegg byr Lise på sanger og arier av Wagner, Giordano og Cherubini. Hun akkompagneres av den unge pianisten James Baillieu som gjør karriere både som solist og akkompagnatør. Endelig program publiseres senere.

Arrangeres i samarbeid med Bergen Nasjonale Opera

«She shows ... with a phenomenal, dramatic voice how she can sing such a difficult aria. She took the public immediately», Plácido Domingo om Lise Davidsen